Brain Boost Kit Ervaring

De Brain Boost Kit helpt je brein te boosten en zorgt ervoor dat je handvatten en tools hebt om dagelijks om te gaan met de uitdagingen in het leven. Rosella probeerde het uit.

Ik vond het zelf erg spannend om te beginnen aan de Brain Boost Kit omdat ik zelf heel snel afhaak. Ik was in het bang dat dit weer zou gebeuren maar ik heb het volgehouden. En gebruik de Brain Boost Kit nog steeds.

De Brain Boost Kit vraagt maar een paar minuten per dag van je tijd. En ik leerde nieuwe dingen. Zo leerde ik om elke dag met jezelf in te checken. Waardoor ik sneller voelde wat ik nodig heb van mezelf of anderen. Zo kon ik op mijn mindere dagen precies voelen wat ik wel en niet aankon.

Dagelijks dankbaar zijn als je niet lekker in je vel zit

Als je niet zo lekker in je vel zit is het belangrijk om stil te staan bij je dankbaarheid. Dit wist ik wel maar ik deed het niet altijd. De laatste tijd zat ik niet zo lekker in mijn vel. En ik heb gemerkt dat door dagelijks mezelf af te vragen waar ik dankbaar voor ben ik hierdoor een een goed gevoel krijg. Je denkt na over positieve dingen en dat gaf me een vrolijk gevoel. Ik heb alle briefjes bewaard in mijn nachtkastje, zodat ik die later terug kan lezen en ik steeds een vrolijk gevoel kan oproepen.

Emoties delen

Ik ben zelf heel erg slecht in het delen van mijn emoties. In de kit zit een boekje wat je leert hoe je met je eigen emoties en gevoelens om kan leren gaan. Dit is voor mij heel fijn geweest, omdat ik dit nog niet zo goed kon. Door de kit weet ik veel beter hoe ik over mijn gevoelens kan praten en hoe ik kan reageren op vrienden/vriendinnen die hun gevoelens met mij delen.

Brain Boost Kit conclusie

In deze korte tijd ben ik meer over mijzelf te weten gekomen en weet ik veel beter hoe ik met mijn gevoelens om kan gaan. Ik kan nu precies aangeven wanneer ik iets wel of niet wil en hoe ik dit kan aangeven.

Natuurlijk zijn niet al mijn problemen opgelost in zo’n korte tijd, maar ik merk wel echt dat ik zelf veel beter kan aanvoelen wat ik aankan voor mezelf en hoe ik situaties kan aanpakken.

– Rosella

Misschien vind je dit ook interessant:

“Ik voelde me eenzaam, omdat ik anders ben dan de rest.”

“Ik voelde me eenzaam, omdat ik anders ben dan de rest.”

Laten we eens praten over iets wat we allemaal weleens hebben gevoeld: eenzaamheid. Ja, die nare kriebel die soms opduikt, zelfs als we omringd zijn door mensen. Weet je, het is helemaal oké om je af en toe een beetje eenzaam te voelen. We zijn tenslotte allemaal mensen met emoties, en dat is heel normaal.

Word ook een Transformer!

Community overview voor blog

Online community

De plek waar je (anoniem) je ei kwijt kan.

In onze app kan je praten met mensen die net zoals jij willen delen hoe het écht gaat. Een safe space waar al jouw struggles er mogen zijn.

 

Brain Boost Programma groep

Brain Boost Programma.

Ontdek wie je bent, samen met anderen.

Het leven is niet altijd makkelijk. Bij ons ontdek je hoer je hiermee omgaat, samen met mensen zoals jij.