Brain Boost Kit ervaring Rosella 

Ik vond het zelf erg spannend om te beginnen aan de Brain Boost Kit omdat ik zelf heel snel afhaak. Ik was in het bang dat dit weer zou gebeuren maar ik heb het volgehouden. En gebruik de Brain Boost Kit nog steeds.

De Brain Boost Kit vraagt maar een paar minuten per dag van je tijd. En ik leerde nieuwe dingen. Zo leerde ik om elke dag met jezelf in te checken. Waardoor ik sneller voelde wat ik nodig heb van mezelf of anderen. Zo kon ik op mijn mindere dagen precies voelen wat ik wel en niet aankon.

Dagelijks dankbaar zijn als je niet lekker in je vel zit

Als je niet zo lekker in je vel zit is het belangrijk om stil te staan bij je dankbaarheid. Dit wist ik wel maar ik deed het niet altijd. De laatste tijd zat ik niet zo lekker in mijn vel. En ik heb gemerkt dat door dagelijks mezelf af te vragen waar ik dankbaar voor ben ik hierdoor een een goed gevoel krijg. Je denkt na over positieve dingen en dat gaf me een vrolijk gevoel. Ik heb alle briefjes bewaard in mijn nachtkastje, zodat ik die later terug kan lezen en ik steeds een vrolijk gevoel kan oproepen.

Emoties delen

Ik ben zelf heel erg slecht in het delen van mijn emoties. In de kit zit een boekje wat je leert hoe je met je eigen emoties en gevoelens om kan leren gaan. Dit is voor mij heel fijn geweest, omdat ik dit nog niet zo goed kon. Door de kit weet ik veel beter hoe ik over mijn gevoelens kan praten en hoe ik kan reageren op vrienden/vriendinnen die hun gevoelens met mij delen.

Brain Boost Kit conclusie

In deze korte tijd ben ik meer over mijzelf te weten gekomen en weet ik veel beter hoe ik met mijn gevoelens om kan gaan. Ik kan nu precies aangeven wanneer ik iets wel of niet wil en hoe ik dit kan aangeven.

Natuurlijk zijn niet al mijn problemen opgelost in zo’n korte tijd, maar ik merk wel echt dat ik zelf veel beter kan aanvoelen wat ik aankan voor mezelf en hoe ik situaties kan aanpakken.

– Rosella

Meer verhalen en info?

Benieuwd naar meer persoonlijke verhalen, of wil je hier graag anoniem over praten met mensen zoals jij?
Meld je dan gratis aan bij onze online community. Je bent niet alleen ❤️
Sophie

Sophie

“Ik stop mijn problemen weg, omdat ik bang ben om stom over te komen.”

Anne

Anne

“Ik heb diep van binnen de overtuiging dat ik alles alleen moet doen.”